Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Drupal CMS képes leírás - Drupal CMS.tlap.hu
részletek »

A Drupal CMS - Drupal CMS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » A Drupal CMS
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Drupal tartalomkezelő magyar honlapja

A Drupal tartalomkezelő magyar honlapja

A Drupal hivatalos magyar közösségi oldalán olvashatók friss hírek a különböző Drupal felhasználói találkozókról- és konferenciákról, értesülhetünk a legfrissebb Drupal kiadásokról és egyéb érdekességekről. Aki még csak ismerkedik a CMS-el a Magyar Drupal Kézikönyv segítségével bővítheti ismereteit. A linkek menüpont alatt megtekinthetők azok a magyar nyelvű webhelyek, melyek a Drupal-t választották az oldal tartalomkezelő rendszerének. A fórumon a tagok megbeszélhetik a Drupal-al vagy modulokkal kapcsolatos nézeteiket, problémáikat és az eseménynaptárban a különböző eseményekről és konferenciákróll tájékozódhat a látogató.

Drupal demo (angol)

Drupal demo (angol)

A weboldalon kipróbálható a Drupal CMS legfrissebb verziója. A Main Page-re kattintva a felhasználói felületet (front-end), az Admin Page-re kattintva pedig az adminisztrációs felületet (back-end) próbálhatjuk ki. A jobb oldalon található számláló mutatja, hogy mennyi idő van még hátra az adatbázis visszaállításig. Automatikusan 2 óránként minden módosítás törlésre kerül, a Drupal-t installálás utáni alaphelyzetbe állítják.

Fejlesztői csoportok

Fejlesztői csoportok

The website serves the Drupal community by providing a place for groups to organize, plan and work on projects. Real world local user groups in particular are encouraged to setup their online presence here.

Official website

Official website

The official website of Drupal, an open source content management platform. Equipped with a powerful blend of features, Drupal supports a variety of websites ranging from personal weblogs to large community-driven websites.

Próbáld ki a Drupalt! (magyar)

Próbáld ki a Drupalt! (magyar)

Próbáld ki mielőtt telepíted! A CMS Award oldala azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséged legyen adminisztrátori jogokkal kipróbálni a különböző nyílt forrású, php/mysql alapokon működő tartalomkezelő rendszereket, köztük a Drupal CMS-t is. A Drupal kipróbálásához a kategóriát CMS.re állítva, a rendszert Drupal-ra, és a Ki?-t Admin-ra állítva lehetséges. Az adminisztrációs felület belépéséhez a felhasználónév és a jelszó a képernyő tetején található. Éjféltől számítva minden második órában a módosítások elvesznek, a rendszer telepítés utáni alaphelyzetbe áll.

Wikipedia a Drupalról angolul

Wikipedia a Drupalról angolul

"Drupal is a free and open source content management system (CMS) written in PHP and distributed under the GNU General Public License. It is used as a back-end system for many different types of websites, ranging from small personal blogs to large corporate and political sites..."

Wikipedia a Drupalról magyarul

Wikipedia a Drupalról magyarul

A Wikipédia szabad enciklopédia, magyar nyelvű bejegyzése a Drupal-ról. 'A Drupal PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer, melyet Dries Buytaert fejlesztett ki. Manapság számos nagy látogatottságú oldalon használják...'

Tuti menü