Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drupal oktatás, tanfolyamok képes leírás - Drupal CMS.tlap.hu
részletek »

Drupal oktatás, tanfolyamok - Drupal CMS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Drupal oktatás, tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Drupal 7 alapismeretek tanfolyam

Drupal 7 alapismeretek tanfolyam

A tanfolyam távoktatásos formában, a saját maga meghatározott időbeosztással fog zajlani. A tanfolyam a KEFO GAMF karon meghirdetett Webes tartalomkezelő rendszerek alapjai tantárgy nappali és levelező munkarendű hallgatók számára ingyenesen elérhető. A Drupal 7 alapismeretek tanfolyam külső résztvevők számára is elérhető, 7 napos kipróbálási lehetőséggel.

Drupal oktatás

Drupal oktatás

Drupal tartalomkezelő rendszer oktatás, tanfolyam. Smink készítés oktatása, Drupal honlapkészítés oktatás, Modulfejlesztés tanítása. Ha szeretné elsajátítani a Drupal tartalomkezelő rendszer ismeretét, jó helyen jár. Nemcsak magánszemélyeket, hanem cégeket, csoportokat is oktatnak. A tananyagot egyéni igényekhez igazítják, így azt az oktatást kapja, amire valóban szüksége van. Az órákat a Drupal modulfejlesztésben, Drupal sminkek készítésében és honlapépítésben jártas oktatók tartják rugalmas időpontokban.

Palócz István - oktatás, tanfolyam

Palócz István - oktatás, tanfolyam

Azoknak, akik rendelkeznek már elegendő programozási ismerettel, és belepillantottak már a php kézikönyvbe, de nem igazán tudják, hogyan induljanak el, a gyorstalpaló tanfolyam nyújthat megoldást. Részt vehetsz személyes oktatáson is, melynek előnye, hogy nemcsak rugalmas beosztású, hanem az oktató csak rád fókuszál, ezzel is felgyorsítható a tanulás folyamata. Azoknak sem kell elkeserednie, akik messze laknak, és nem éppen előnyös a pénztárcájuknak az utazás költsége. Ők részt vehetnek online oktatáson is, melynek egyetlen követelménye, hogy rendelkezzen internetkapcsolattal otthonában, valamint a megfelelő szoftvereket telepítse fel gépére.

PentaSchool Drupal képzések

PentaSchool Drupal képzések

A Drupal portál fejlesztés képzést 3 modulra bontották. Az elsőt az érdeklődőknek, a másodikat a vizuális tervezés és kivitelezés iránt érdeklődőknek, a harmadikat pedig programozóknak ajánlják. A Drupal webmester modul tanfolyamon megtanulhatod, hogyan telepítsd a Drupal rendszert, hogyan üzemeltesd biztonságosan, és beletanulhatsz testreszabásába, bővítésébe, illetve a honlap megjelenésének változtatásába is. A sminkmester modul segítségével megismerheted a meglévő sminkek módosítását, valamint azt, hogyan kell grafikai terv alapján saját sminket készíteni. A harmadik modul során a tanulók megismerik a Drupal rendszer felépítését és működését programozói szempontból.

Tuti menü