Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztői blogok, kapcsolódó témájú weboldalak képes leírás - Drupal CMS.tlap.hu
részletek »

Fejlesztői blogok, kapcsolódó témájú weboldalak - Drupal CMS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Fejlesztői blogok, kapcsolódó témájú weboldalak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Bögös Jenő cikkjei

Bögös Jenő cikkjei

Bögös Jenő fő érdeklődési területei a Biblia, Drupal és a webfejlesztés. A blogon hasznos cikkek találhatók a drupal sminkelésről és egyéb kapcsolódó témákról. A három részes Drupal sminkelése cikkek egyikében részletesen bemutatásra kerül, hogy hogyan készítsünk és szabjunk át egy alapsminket, a példában a nitobe Drupal sminket.

Chapter Three Blog

Chapter Three Blog

A blogot Drupal fejlesztők vezetik. Ha bármilyen kérdésed adódna, itt megtalálhatod a választ. Rengeteg új információval fogsz gazdagodni, ha ellátogatsz a Chapter Three Blogjára. A fejlesztők írnak a felmerülő problémákról és a lehetséges megoldásokról, valamint a Drupal-lal kapcsolatos eseményekről és érdekességekről.

Dries Buytaert

Dries Buytaert

Dries Buytaert, személyes weboldala, blogja angol nyelven. Dries a Drupal tartalomkezelő rendszer alapítója, és a Drupal fejlesztői közösségi vezetője. Dries Buytaert 2001-ben publikálta a Drupal első verzióját az interneten, a CMS azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül és mögötte álló közösség egyre jobbá népszerűbbé tette. Dries Buytaert blogjának köszönhetően számos új információval lehetünk gazdagabbak a Drupal világából.

Egyszerű tippek

Egyszerű tippek

'Elakadtál valahol a fejlesztésben? Nézz szét, hátha én már megcsináltam ugyanazt! Itt olyan tippeket, trükköket örökítek meg, amik valamilyen érdekesebb feladat kapcsán, többnyire a saját utánajárásom során születtek.' Egyszerű Drupal tippek, nem (csak) programozóknak, Szántó Gábor blogján.

Galiba Péter

Galiba Péter

Galiba Péter szabadúszó programozó weboldala, aki 1998-óta foglalkozik különböző weboldalak programozásával, 2004 óta számos Drupal alapú oldalt készített. A Drupal tartalomkezelő magyar honlapja és a Drupal Konferenciák aktív tagja.

Hajas Tamás blogja

Hajas Tamás blogja

Hajas Tamás (thamas) blogja főleg web(fejlesztés)ről - leginkább Drupalról -, ritkábban gitárról, és néha DTP-ről. Ezen a webhelyen Hajas Tamás a kedvteléseivel foglalkozik. Leginkább a webbel, kiadványszerkesztéssel és gitáros dolgokkal.

Hojtsy Gábor

Hojtsy Gábor

Az interneten Goba néven is ismert Hojtsy Gábor, Weblabor egyik vezéralakjának a Nemzetközi PHP és tartalomkezeléssel foglalkozó konferenciák előadójának, a magyar Drupal fordítási csoport vezetőjének blogja.

Hosszu Kálmán

Hosszu Kálmán

Hosszu Kálmán szakmai blogja, A blogban elsősorban a Drupal CMS, PHP és jQuery tapasztalatairól és megoldásairól számól be. A webes fejlesztő 2007 óta foglalkozik a Drupallal, fejlesztési munkái többnyire Drupal-ban készülnek.

Külföldi oldalak Drupal alapokon

Külföldi oldalak Drupal alapokon

Külföldi weboldalak gyűjteménye, amik a Drupal CMS-t választották. Láthatóan nagyobb és igen népszerű portálok motorjául is a Drupal-t választották. Néhány példa: A Yahoo, az MTV (Music TeleVison), a NATO, IBM és a Sony is a Drupal rendszert használja.

Hirdetés
Laurence Mercer webdesigner

Laurence Mercer webdesigner

Laurence Mercer szabadúszó webdesigner, drupal smink specialista angol nyelvű blogja. A blog fő támája Drupal, illetve a Drupal sminkelés. A blog gyakorlati megközelítéssel mutat be néhány trükköt és hasznos megoldást egy-egy adott felmerülő kérdésre és feladatra, érintve a PHP-t és a JavaScript-et.

minőségi drupal CMS weboldal készítés

minőségi drupal CMS weboldal készítés

Weboldal készítés drupal tartalomkezelő rendszerrel. A tartalomkezelő rendszerek közül munkánk során gyakran használjuk a drupalt. Magyar nyelvű, könnyen kezelhető és szeretik ügyfeleink is. A weboldal készítés sokat fejlődött az elmúlt évben és ebben a drupalnak is nagy szerepe volt. A weboldal készítés ma már sokkal egyszerűbb a cégeknek.

Nagy Gusztáv

Nagy Gusztáv

Ahogy magáról vallja, 'Jézus Krisztus területi képviselője, férj, négy gyermekes családapa, tanszéki mérnök, webfejlesztő'. Nagy Gusztáv a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán oktat webfejlesztést illetve programozást. Webes tartalomkezelő rendszerek hasznos jegyzetének írója, a Drupal tartalomkezelő magyar honlapján a fórum aktív tagja.

Négyesi Károly

Négyesi Károly

Négyesi Károly a Drupal CMS (Content Management System, magyarul tartalomkezelő) egyik fejlesztőjének, a Magyar Drupal fórumának egyik adminisztrátorának angol nyelven elérhető oldala. Négyesi Károly aktív résztvevője volt 2004-ben a Drupal tartalomkezelő magyar honlapjának elindításában. 2005 és 2006 között a Drupal biztonsági csapatát vezette, amelynek jelenleg is tagja.

Nick Lewis blogja

Nick Lewis blogja

Nick Lewis a Drupal használata során íródott blogbejegyzései sok új információval, hasznos tanáccsal szolgálnak a többi Drupal felhasználónak. Kipróbálja a legújabb módszereket, majd kommentálja nekünk, beleértve a személyes véleményét is.

Palócz István

Palócz István

Palócz István Drupal tanácsadó, programozó oldala, aki a Drupal Mozikönyv megalkotója, a PHPConf, Web és Drupal Konferencia egyik főszervezője és nem utolsó sorban a Drupal tartalomkezelő magyar honlapjának egyik adminisztrátora és aktív tagja.

Prunk-Éger Edgár

Prunk-Éger Edgár

Prunk-Éger Edgár weboldala főként a PHP programozással és Drupal-al kapcsolatos cikkekkel. Egy kis ízelítő a tartalomból: - legjobb drupal modulok, - Batch API: Sok feladat elvégzése Drupalban AJAX-szal, - Drupal gyors tippek.

Tuti menü