Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes Drupal sminkek képes leírás - Drupal CMS.tlap.hu
részletek »

Ingyenes Drupal sminkek - Drupal CMS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Ingyenes Drupal sminkek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Drupal2u Templates

Drupal2u Templates

Több, mint 230 smink Drupal 4.7-től 6-os verzióig. A sminkek megjelenítését szűrhetjük a hasábok száma és szín szerint is egyaránt. A drupal2u oldalán található sminkek többsége fent van a Drupal hivatalos, nemzetközi weboldalán, de van néhány ami nincs. A letöltéshez regisztrálni nem szükséges.

DrupaLove ingyenes sminkek

DrupaLove ingyenes sminkek

Weboldalad készítéséhez szükséged van egy jó sminkre, hogy ne csak tartalmában, hanem megjelenésében is kitűnjön. Itt közel 50 Drupal 6.0-ás témát tölthetsz le teljesen ingyen, még regisztrálnod sem kell. Tekintsd meg őket demóval, hogy biztos lehess a választásban!

Free Themes For You

Free Themes For You

Változatos témák és színek, a több, mint 30 ingyenesen letölhető Drupal smink és a hozzájuk tartozó demók lehetővé teszik, hogy minél egyszerűbben rálelj a hozzád legközelebb álló sminkre. A Drupal sminkek keresése és szűrése kategória és hasábok száma alapján is lehetséges.

Sminkek a hivatalos Drupal oldalon

Sminkek a hivatalos Drupal oldalon

A sminkek lehetőséget nyújtanak számodra, hogy megváltoztathasd Drupal alapú weboldaladat stílusod szerint és így teljesen magadénak érezd. A hivatalos Drupal oldalán több, mint 600 Drupal 5 és 6-hoz (már a 7-eshez is) telepíthető smink között válogathatsz, így biztosan megtalálod az elképzeléseidhez leginkább illő megjelenést.

Themebot Drupal themes

Themebot Drupal themes

Többszáz ingyenes Drupal smink a 6-os és a korábbi verziókra. Minden smink megtekinthető online a Themebot weboldalán és regisztráció nélkül le is tölthető. A sminkek adatlapján jelölve van, hogy táblázatmentes-e és, hogy xhtm és css valid-e az adott Drupal smink.

Top Drupal Themes

Top Drupal Themes

Ha minőségi, ingyenesen letölthető Drupal 5.0 vagy 6.0-ás sminkeket keresel, jó helyen jársz. Itt 128 Drupal smink vár rád, melyeket demó segítségével előzetesen meg is tekinthetsz. A legkülönbözőbb stílusok között válogatva biztosan megtalálod azt, mely illene a weboldaladhoz.

Tuti menü