Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes tárhely Drupal alá képes leírás - Drupal CMS.tlap.hu
részletek »

Ingyenes tárhely Drupal alá - Drupal CMS.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Ingyenes tárhely Drupal alá
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bplaced free webspace

Bplaced free webspace

Az ingyenes német tárhelyszolgáltató 8 adatbázist (korlátlan méret), 9 db ftp kapcsolatot és 10 hozzáadható domaint engedélyez 2GB tárhelyen. A reklámmentes tárhely nem rendelkezik file-méret- és sávszélesség korlátozással. A szolgáltató weboldala és a fórum német nyelvű, de részben elérhető angol nyelven is. Saját domain hozzáadható a tárhelyhez CNAME rekord használatával. A Drupal keresőbarát url-ek használatához htacces módosítás szükséges.

Byethost free hosting

Byethost free hosting

A Byethost ingyenes tárhelyén Vista panel adminisztrációs felületet, 50db és maximum 50MB-nyi MySQL adatbázist, 200GB havi adatforgalmat kínálnak reklámmentes 5,5GB-os tárterületen. 5-ös MySQL verzió és 5-ös PHP 24 MB memória korlátozással, tehát inkább kisebb és kevesebb modult igénylő weboldalak alá ajánlott ingyenes tárhely. A tárhelyen htacces engedélyezett, rövid webcímek működnek, 50 aldomain és 50 saját domain illetve 50db parkoltatható domain hozzáadása lehetséges.

Newhosting ingyenes webhosting

Newhosting ingyenes webhosting

Newhosting ingyenes webhosting szolgáltató. 3GB tárhelyet kínálnak reklámmentes megjelenéssel isCP alapú admin panellel. Tárhelyükön egyéni hibaoldalak használata engedélyezett, POP3/IMAP email fiók, 1 FTP kapcsolat, napi adatmentés és adatforgalom statisztika áll a felhasználók rendelkezésére. Regisztráció feltétele saját domain megléte, ami csak .hu, .eu, .com, .net, .org, és .info végződésű lehet. Egy regisztrációval 1 domain, 1 ftp kapcsolat és 1 adatbázis használható.

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

Ingyenes tárhely és prémium tárhely szolgáltatás. Virtuális szerverek, fizikai szerverek, domain regisztráció, médiastreaming szolgáltatás. Profi szolgáltatások, és az ingyen tárhely is reklámmentes. A P8 az ország egyik legtöbb tárhelyét kiszolgáló hosting szolgáltató, de mégis ügyfélbarát, közvetlen ügyfélszolgálatra számíthat.

Tuti menü