Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drupal CMS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Drupal - Galiba [2. oldal]
részletek »

Drupal CMS képes leírás: Drupal - Galiba [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Drupal 6 Themes

Drupal 6 Themes

A CMS Longe Drupal 6 sminkjeinél kellő hangsúlyt fektettett a tiszta forráskódra és a gyors betöltési időre. Ha a sebesség, letisztult és szolid design és a keresők által jó indexelhetőség feltétetele az új smink használatának, akkor a CMS Longe oldalán má4 35 Dollártól megvásárolhatók a Drupal sminkek. Minden smink előnézetben, működés közben is megtekinthető.

Drupal 7

Drupal 7

Könnyebb használni és hatékonyabb, mint valaha. A Drupal 7 könnyebben használható, sokkal rugalmasabb és jobban skálázható. Érdemes a Drupal 7 frissített dokumentációjával kezdeni: - A Drupal 7 telepítése - Frissítés 6-os verzióról - API Dokumentáció.

Drupal 7 alapismeretek könyv

Drupal 7 alapismeretek könyv

Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek elektronikus könyve a Drupal 6 alapismeretek könyv jelentősen átdolgozott, és a Drupal 7-es verziójához illesztett változata. A szerző weboldaláról közvetlen letölthető/nyomtatható a 370 oldal terjedelmű segédanyag, melynek szakmai lektora Palócz István. A Drupal 7 alapismeretek kiadvány létrejöttét az FSF.hu Alapítvány a Szabad Szoftver Pályázat 2011 keretében támogatta. A könyvre a Nevezd meg! - Így add tovább! 3.0 licenc feltételei érvényesek.

Drupal 7 alapismeretek tanfolyam

Drupal 7 alapismeretek tanfolyam

A tanfolyam távoktatásos formában, a saját maga meghatározott időbeosztással fog zajlani. A tanfolyam a KEFO GAMF karon meghirdetett Webes tartalomkezelő rendszerek alapjai tantárgy nappali és levelező munkarendű hallgatók számára ingyenesen elérhető. A Drupal 7 alapismeretek tanfolyam külső résztvevők számára is elérhető, 7 napos kipróbálási lehetőséggel.

Drupal demo (angol)

Drupal demo (angol)

A weboldalon kipróbálható a Drupal CMS legfrissebb verziója. A Main Page-re kattintva a felhasználói felületet (front-end), az Admin Page-re kattintva pedig az adminisztrációs felületet (back-end) próbálhatjuk ki. A jobb oldalon található számláló mutatja, hogy mennyi idő van még hátra az adatbázis visszaállításig. Automatikusan 2 óránként minden módosítás törlésre kerül, a Drupal-t installálás utáni alaphelyzetbe állítják.

Drupal modulkereső

Drupal modulkereső

A drupalmodules weboldalán kereshetsz Drupal modulokat verzió, kategória, kulcsszavak, vagy cím szerint is. A weboldal áttekintést nyújt arra fókuszálva, hogy segítsen neked megtalálni azt a Drupal modult, melyre szükséged van a terveidhez. Az osztályozás és ismertető mellett a weboldal egy nagyon jól használható Drupal modulkereső, letölthetsz statisztikákat, valamint ehhez kapcsolódó modul listát is.

Drupal mozikönyv

Drupal mozikönyv

A Drupal Mozikönyv célja, hogy gyakorlati példákon keresztül vezesse be a nézőjét a Drupal rendszer használatába. A telepítési útmutatótól kezdve az egyszerű céges weboldal létrhozásán keresztül egy hírportál elkészítéséig mutatja be videós példákon keresztül. Tanár úr kérem Informatika oktatási portál.

Drupal oktatás

Drupal oktatás

Drupal tartalomkezelő rendszer oktatás, tanfolyam. Smink készítés oktatása, Drupal honlapkészítés oktatás, Modulfejlesztés tanítása. Ha szeretné elsajátítani a Drupal tartalomkezelő rendszer ismeretét, jó helyen jár. Nemcsak magánszemélyeket, hanem cégeket, csoportokat is oktatnak. A tananyagot egyéni igényekhez igazítják, így azt az oktatást kapja, amire valóban szüksége van. Az órákat a Drupal modulfejlesztésben, Drupal sminkek készítésében és honlapépítésben jártas oktatók tartják rugalmas időpontokban.

Drupal smink készítés

Drupal smink készítés

A Macroweb Internet Consulting, a Drupal specialista vállal Drupal CMS használatával, modulfejlesztéssel és Drupal smink készítéssel kapcsolatos feladatokat kedvező árakon. Cégünk Budapesten található, de oktatás, tanácsadás keretén belül az országban bárhova a helyszínre utazunk.

Hirdetés
Drupal2u Templates

Drupal2u Templates

Több, mint 230 smink Drupal 4.7-től 6-os verzióig. A sminkek megjelenítését szűrhetjük a hasábok száma és szín szerint is egyaránt. A drupal2u oldalán található sminkek többsége fent van a Drupal hivatalos, nemzetközi weboldalán, de van néhány ami nincs. A letöltéshez regisztrálni nem szükséges.

DrupaLove ingyenes sminkek

DrupaLove ingyenes sminkek

Weboldalad készítéséhez szükséged van egy jó sminkre, hogy ne csak tartalmában, hanem megjelenésében is kitűnjön. Itt közel 50 Drupal 6.0-ás témát tölthetsz le teljesen ingyen, még regisztrálnod sem kell. Tekintsd meg őket demóval, hogy biztos lehess a választásban!

DrupaLove videos

DrupaLove videos

A DrupaLove Drupal sminkek és videók oldalán segédletek és hasznos videók találhatók 5-ös, 6-os és 7-es Drupal-hoz és moduljaihoz. Videók kezdőknek és tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt. A különböző modulok használatától és beállításától kezdve sminkelési tipppek és különböző előadások tekinthetők meg az oldalon.

Drush

Drush

A Drush parancssori felület lehetővé teszi, hogy a Drupal tartalomkezelő rendszert (Unix) parancssorból adminisztráljuk, Drupal alapú webhelyeket karbantartsunk. A Drush segítségével könnyedén, szinte pillanatok alatt lehet a Drupal-t és moduljait frissíteni és automatizálni a különböző Drupal adminisztrációs folyamatokat, és mindezt parancssorból.

Egyszerű tippek

Egyszerű tippek

'Elakadtál valahol a fejlesztésben? Nézz szét, hátha én már megcsináltam ugyanazt! Itt olyan tippeket, trükköket örökítek meg, amik valamilyen érdekesebb feladat kapcsán, többnyire a saját utánajárásom során születtek.' Egyszerű Drupal tippek, nem (csak) programozóknak, Szántó Gábor blogján.

Fejlesztői csoportok

Fejlesztői csoportok

The website serves the Drupal community by providing a place for groups to organize, plan and work on projects. Real world local user groups in particular are encouraged to setup their online presence here.

Free Themes For You

Free Themes For You

Változatos témák és színek, a több, mint 30 ingyenesen letölhető Drupal smink és a hozzájuk tartozó demók lehetővé teszik, hogy minél egyszerűbben rálelj a hozzád legközelebb álló sminkre. A Drupal sminkek keresése és szűrése kategória és hasábok száma alapján is lehetséges.

Galiba Péter

Galiba Péter

Galiba Péter szabadúszó programozó weboldala, aki 1998-óta foglalkozik különböző weboldalak programozásával, 2004 óta számos Drupal alapú oldalt készített. A Drupal tartalomkezelő magyar honlapja és a Drupal Konferenciák aktív tagja.

Tuti menü