Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drupal CMS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: NetBeans - Sminkek [4. oldal]
részletek »

Drupal CMS képes leírás: NetBeans - Sminkek [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
NetBeans

NetBeans

A NetBeans Java alapú grafikus integrált fejlesztői környezettel különböző alkalmazásokat, appleteket és JavaBeaneket készíthetünk, melyek segítségével hatékonyabban tudjuk a fejlesztéseinket elvégezni saját programjainkon. NetBeans nyílt forráskódú projektet a Sun Microsystems alkotta meg 2000-ben. A Drupal modulfejlesztésre alkalmas plugin és a NetBenas weboldala közvetlen elérhető a honlapról.

Newhosting ingyenes webhosting

Newhosting ingyenes webhosting

Newhosting ingyenes webhosting szolgáltató. 3GB tárhelyet kínálnak reklámmentes megjelenéssel isCP alapú admin panellel. Tárhelyükön egyéni hibaoldalak használata engedélyezett, POP3/IMAP email fiók, 1 FTP kapcsolat, napi adatmentés és adatforgalom statisztika áll a felhasználók rendelkezésére. Regisztráció feltétele saját domain megléte, ami csak .hu, .eu, .com, .net, .org, és .info végződésű lehet. Egy regisztrációval 1 domain, 1 ftp kapcsolat és 1 adatbázis használható.

Nick Lewis blogja

Nick Lewis blogja

Nick Lewis a Drupal használata során íródott blogbejegyzései sok új információval, hasznos tanáccsal szolgálnak a többi Drupal felhasználónak. Kipróbálja a legújabb módszereket, majd kommentálja nekünk, beleértve a személyes véleményét is.

Official website

Official website

The official website of Drupal, an open source content management platform. Equipped with a powerful blend of features, Drupal supports a variety of websites ranging from personal weblogs to large community-driven websites.

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

p8.hu Hosting, ingyen tárhely

Ingyenes tárhely és prémium tárhely szolgáltatás. Virtuális szerverek, fizikai szerverek, domain regisztráció, médiastreaming szolgáltatás. Profi szolgáltatások, és az ingyen tárhely is reklámmentes. A P8 az ország egyik legtöbb tárhelyét kiszolgáló hosting szolgáltató, de mégis ügyfélbarát, közvetlen ügyfélszolgálatra számíthat.

Palócz István

Palócz István

Palócz István Drupal tanácsadó, programozó oldala, aki a Drupal Mozikönyv megalkotója, a PHPConf, Web és Drupal Konferencia egyik főszervezője és nem utolsó sorban a Drupal tartalomkezelő magyar honlapjának egyik adminisztrátora és aktív tagja.

Palócz István - oktatás, tanfolyam

Palócz István - oktatás, tanfolyam

Azoknak, akik rendelkeznek már elegendő programozási ismerettel, és belepillantottak már a php kézikönyvbe, de nem igazán tudják, hogyan induljanak el, a gyorstalpaló tanfolyam nyújthat megoldást. Részt vehetsz személyes oktatáson is, melynek előnye, hogy nemcsak rugalmas beosztású, hanem az oktató csak rád fókuszál, ezzel is felgyorsítható a tanulás folyamata. Azoknak sem kell elkeserednie, akik messze laknak, és nem éppen előnyös a pénztárcájuknak az utazás költsége. Ők részt vehetnek online oktatáson is, melynek egyetlen követelménye, hogy rendelkezzen internetkapcsolattal otthonában, valamint a megfelelő szoftvereket telepítse fel gépére.

Pathauto

Pathauto

A modul segítségével általunk meghatározott minták alapján automatikusan kapunk álneveket a tartalmakhoz, így beszédesebbek lesznek a Drupal alapú weboldalunk linkjei. Keresőoptimalizálás szempontjából a kötelező modulok közé tartozik, használata a Global Redirect modullal együtt ajánlott. Az útvonal álnevek ékezetmentesítése Pathauto modul könyvtárába történő i18n-ascii.txt file-al történik, ami tartalmazza a helyettesítendő karakterek listáját. A működéshez a modul átírási elsőbbségét szintén szükséges beállítani.

PentaSchool Drupal képzések

PentaSchool Drupal képzések

A Drupal portál fejlesztés képzést 3 modulra bontották. Az elsőt az érdeklődőknek, a másodikat a vizuális tervezés és kivitelezés iránt érdeklődőknek, a harmadikat pedig programozóknak ajánlják. A Drupal webmester modul tanfolyamon megtanulhatod, hogyan telepítsd a Drupal rendszert, hogyan üzemeltesd biztonságosan, és beletanulhatsz testreszabásába, bővítésébe, illetve a honlap megjelenésének változtatásába is. A sminkmester modul segítségével megismerheted a meglévő sminkek módosítását, valamint azt, hogyan kell grafikai terv alapján saját sminket készíteni. A harmadik modul során a tanulók megismerik a Drupal rendszer felépítését és működését programozói szempontból.

Hirdetés
Premium Theme Templates

Premium Theme Templates

7 kiváló minőségű Drupal 6 smink melyek ára 65 Euro darabonként. Az ár egy domain-en történő használatra vonatkozik. A sminkek előnézete és pontos tulajdonságai megtekinthetők az adatlapon és 'élőben' is megtekinthetjük egy online demo segítségével.

Próbáld ki a Drupalt! (magyar)

Próbáld ki a Drupalt! (magyar)

Próbáld ki mielőtt telepíted! A CMS Award oldala azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséged legyen adminisztrátori jogokkal kipróbálni a különböző nyílt forrású, php/mysql alapokon működő tartalomkezelő rendszereket, köztük a Drupal CMS-t is. A Drupal kipróbálásához a kategóriát CMS.re állítva, a rendszert Drupal-ra, és a Ki?-t Admin-ra állítva lehetséges. Az adminisztrációs felület belépéséhez a felhasználónév és a jelszó a képernyő tetején található. Éjféltől számítva minden második órában a módosítások elvesznek, a rendszer telepítés utáni alaphelyzetbe áll.

Prunk-Éger Edgár

Prunk-Éger Edgár

Prunk-Éger Edgár weboldala főként a PHP programozással és Drupal-al kapcsolatos cikkekkel. Egy kis ízelítő a tartalomból: - legjobb drupal modulok, - Batch API: Sok feladat elvégzése Drupalban AJAX-szal, - Drupal gyors tippek.

pTemplate Drupal 6 sminkek

pTemplate Drupal 6 sminkek

Ha regisztrálsz a weboldalra és kifizetsz egy egyszeri összeget, 6 hónapon keresztül elérhető számodra az összes Drupal 6.0-ás téma, melyet korlátlan számban letölthetsz. Több, mint 100 smink között válogathatsz weboldalad arculatához. A sminkek demója megtekinnthető a weboldalon, korlátlan letöltés egyszeri árért.

SEO Drupal

SEO Drupal

SEO Drupal is your Search Engine Optimization Guide and Resource to the Drupal Content Management System. Check out tutorials, modules, resources, and our products. SEO made easy. The website was created by the folks at Internet Marketing firm Stikky Media located in Victoria BC.

SEO Modules

SEO Modules

Fontos és ajánlott Drupal SEO (Search Engine Optimization) modulok. A keresőbarát honlap és a minél jobb keresőbarát kialakításához ajánlott Drupal modulok listája és leírások, segédletek. A modulok ismeretében könnyeden optimizálhatjuk a keresőknek weboldalunkat.

Simítások a frissen telepített rendszeren

Simítások a frissen telepített rendszeren

Telepítést követően, amikor első alkalommal megtekintjük a webhely adminisztrációs oldalát, biztosan egy figyelmeztetés fogad majd bennünket. Ez figyelmeztet arra, hogy még nincs minden rendben a Drupal webhelyünk beállításával. Ebben az esetben kattintsunk az állapot felmérését lehetővé tevő linkre! A leírás segítségével megtudhatjuk, mik azok a beállítási lehetőségek, amiket érdemes a telepítést követően megtenni.

Sminkek a hivatalos Drupal oldalon

Sminkek a hivatalos Drupal oldalon

A sminkek lehetőséget nyújtanak számodra, hogy megváltoztathasd Drupal alapú weboldaladat stílusod szerint és így teljesen magadénak érezd. A hivatalos Drupal oldalán több, mint 600 Drupal 5 és 6-hoz (már a 7-eshez is) telepíthető smink között válogathatsz, így biztosan megtalálod az elképzeléseidhez leginkább illő megjelenést.

Tuti menü