Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drupal CMS linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Template - Wikipedia [5. oldal]
részletek »

Drupal CMS képes leírás: Template - Wikipedia [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: drupal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Template Monster

Template Monster

Több, mint 400 professzionális Drupal smink a Template Monster weboldalán. A megvásárolt sminkekhez a smink átalakításához és testreszabásához szükséges forrásfile-okat is megkapjuk, legyen szó grafikai vagy flash elemről. A smink előnézeténél megtekinthető az is, milyen szoftverek szüksgégesek a forrás-fileok módosításához. Vásárlás előtt a Drupal sminkek kipróbálhatók működés közben is.

Themebot Drupal themes

Themebot Drupal themes

Többszáz ingyenes Drupal smink a 6-os és a korábbi verziókra. Minden smink megtekinthető online a Themebot weboldalán és regisztráció nélkül le is tölthető. A sminkek adatlapján jelölve van, hogy táblázatmentes-e és, hogy xhtm és css valid-e az adott Drupal smink.

Themeforest

Themeforest

Több, mint 100 Drupal 6-os és 7-es smink a Themeforest kínálatában. A kedvező áron megvásárolható sminkek részletes leírása megtekinthető az adatlapokon, ahol egy kattintással meg is nézhetjük, a live preview-re kattintva hogyan is mutatna weboldalunk a kiválasztott sminkkel. A screenshots gombra kattintva elérhetővé válik néhány pillanatkép a működő sablonról.

ThemeSnap

ThemeSnap

Premium Drupal Themes. 'Drupal is arguably the most powerful and flexible content management system on the web. Tens of thousands of websites use Drupal for their most important web projects and websites. '

ThemeStock sminkek

ThemeStock sminkek

A több, mint 50 limitált példányszámú és tagoknak készült stílusosan megtervezett Drupal 6.0-ás smink között biztosan megtalálod a hozzád illőt. Nézf meg műköüdés közben is (demo) vásárlás előtt, hogy biztos lehess abban, melyik sminkkel mutatna a legjobban weboldalad!

Top Drupal Themes

Top Drupal Themes

Ha minőségi, ingyenesen letölthető Drupal 5.0 vagy 6.0-ás sminkeket keresel, jó helyen jársz. Itt 128 Drupal smink vár rád, melyeket demó segítségével előzetesen meg is tekinthetsz. A legkülönbözőbb stílusok között válogatva biztosan megtalálod azt, mely illene a weboldaladhoz.

Upgrading Drupal 5 to 6

Upgrading Drupal 5 to 6

A lot of people are having difficulty in upgrading from Drupal 5 to Drupal 6; this post tries to address this step by step. It attempts to put into words what this Drupal upgrade tutorial shows in video format, and add more information.

Übercart webshop modul

Übercart webshop modul

Az Übercart a legelterjedtebb webshop modul amely teljes mértékben integrálható a Drupallal. Az oldalon letölthető telepíthető modul legfrissebb változata a Drupal 6-oshoz és 5-öshöz (a 7-eshez még alpha fázisban van /2010-04/). Az ajánlott egyéb modulok listája megtalálható a Recommended Modules alatt, ami Drupal 6 esetében a következők: CCK, FileField, ImageAPI, ImageCache, ImageField, Lightbox2, vagy Thickbox és Google Analytics.

Views

Views

A népszerű és szinte minden összetettebb weboldal által használt Views modul a Drupal tartalomkezelő rendszer által készített listák felülírására, valamint új listák (nézetek) létrehozására használható. A modul számtalan beállítási lehetőséggel, rendkívül rugalmas testreszabhatósággal rendelkezik.

Hirdetés
Webes tartalomkezelő rendszerek

Webes tartalomkezelő rendszerek

A jegyzet hasznos lehet minden kezdő számára, és azoknak is akik járatosabbak már más CMS-rendszerben, de a Drupal alapjaival szeretnének megismerkedni. A Webes tartalomkezelő rendszerek 1.0 című jegyzet az általános webes és irodai alkalmázások és a html nyelv alapszintű ismeretét feltételezi. Nagy Gusztáv tanár úr jegyzetét elsősorban a GAMF Karán tanuló hallgatóknak szánta, a jegyzet árára vontakozó információ megtekinthető a weboldalon.

Weboldal analizáló böngésző plugin

Weboldal analizáló böngésző plugin

Yahoo által fejlesztett, firebug-ba beépülő YSlow weboldal analizáló kiterjesztés Mozilla Firefox böngészőhöz. A kiegészítő használatához szükséges a Firebug kiterjesztés telepítése, amely az YSlow letöltési oldaláról közvetlen elérhető. A különböző sebesség és teljesítmény adatokon kívül konkrét tippeket is kapunk, hogyan tehetjük gyorsabbá weboldalunkat. Segítségével jelentősen csökkenthetjük Drupal alapú weboldalunk betöltési sebességét, ami például egy ingyenes tárhelyen elhelyezett weboldal esetében igen fontos lehet.

Wikipedia a Drupalról angolul

Wikipedia a Drupalról angolul

"Drupal is a free and open source content management system (CMS) written in PHP and distributed under the GNU General Public License. It is used as a back-end system for many different types of websites, ranging from small personal blogs to large corporate and political sites..."

Wikipedia a Drupalról magyarul

Wikipedia a Drupalról magyarul

A Wikipédia szabad enciklopédia, magyar nyelvű bejegyzése a Drupal-ról. 'A Drupal PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer, melyet Dries Buytaert fejlesztett ki. Manapság számos nagy látogatottságú oldalon használják...'

Tuti menü